Interview met stagiair Corné

2023-07-03

Corné heeft 20 weken stage gelopen bij TAP Groep voor zijn studie International Business. Hier werkte hij op de marketing afdeling, waar hij verantwoordelijk was voor het schrijven van onder andere content voor alle socialmedia-kanalen.

Wij kennen je nu al even, maar kun je jezelf even voorstellen?
Ik ben Corne, 25 jaar oud. Ik kom uit Harderwijk. In mijn vrije tijd besteed ik mijn tijd aan sporten, vrienden en ondernemerschap. Daarnaast vind ik het leuk om te reizen. Na mijn studie aan het Deltion College ben ik begonnen aan de studie International Business aan de Hogeschool Utrecht. 

Kun je uitleggen wat je gedaan hebt bij TAP Groep?
Ik heb mijn afstudeer stage gelopen bij TAP Groep. De stage begon in februari aan het begin van het 2e semester. Gedurende mijn stage heb ik op de marketingafdeling gewerkt. Hierbij heb ik onder meer geholpen bij diverse evenementen. Zo heb ik geholpen bij de Bouwbeurs 2023,  Houtbeurs 2023 en de Hakron Golfdag 2023. Ook ben ik enkele dagen met salesadviseurs en vrachtwagenschauffeurs meegegaan voor het maken van content en kennis op te doen. Elke werkweek was ik verantwoordlijk voor de social media kanalen van Tap Groep, ook heb ik diverse blogs geschreven. Ook werkte ik veel aan mijn stageopdrachten, waarvoor ik alle tijd kreeg.  

Welke opdrachten heb je zoal gekregen?
Voor mijn scriptie heb ik een marktonderzoek gedaan, daarbij was de focus op het realiseren van een online marketing strategie voor de werkmaatschappij Hakron.  

Wat vond je het leukste aan afstuderen bij TAP Groep?
Vanaf het begin ben ik direct met open armen ontvangen. Zo kreeg ik een bedrijfslaptop en een goodiebag. Daarnaast bied het werken bij Tap Groep ook veel voordelen. Zo is er elke dag een verzorgde lunch, beschikt het kantoor over een in-house gym en kreeg ik een mooie stagevergoeding. Daarnaast kon ik altijd flexibel werken en was in overleg veel mogelijk. Kortom, ik heb genoten bij stage bij TAP Groep en ik kom graag nog een keer langs 

Heb je tips voor toekomstige stagiaires?
Het is vooral belangrijk dat je pro-actief bent. Hierdoor kan je veel voor TAP Groep doen. Dit komt voornamelijk omdat er een groei in het bedrijf is. Daarnaast zit het bedrijf in een digitale transformatie, waardoor er nog veel ruimte is voor innovatie en verandering. Ook is het belangrijk dat je de tijd neemt om het bedrijf te begrijpen. Het is een relatief groot bedrijf, met diverse werkmaatschapijen en expertises.

Wat wil je gaan doen na je studie?
Na het behalen van mijn diploma kijk ik ernaar uit om aan de slag te gaan in het bedrijfsleven. Dit zal ik gaan doen in Valencia, hier ga ik werken voor een Nederlands marketingbureau. Gedurende mijn stage bij TAP Groep heb ik veel mogen werken met social media en SEO, hierdoor ben ik helemaal op de hoogte van bepaalde strategien die ik ook kan toepassen bij mijn nieuwe werkgever. 

Heb je ook interresse in een afstudeerstage bij TAP Groep? Kijk dan hier voor meer informatie over de mogelijkheden. Ik kan het je echt aanraden!

Socials

Volg ons op onderstaande social media: