Interview met stagiair Jonathan

2024-07-01, Algemeen nieuws, Vacatures

Hoe is het om stage te lopen bij de TAP Groep? We vragen het aan Jonathan. Hij is studeert Communicatie aan Hogeschool Windesheim.

stage
Wie ben je? Leukste aan stage Aanbevelen? Tip

Wie ben je en welke opleiding volg je?

Mijn naam is Jonathan van den Hardenberg, ik kom uit Nunspeet en ik ben 21 jaar. Op dit moment volg ik de opleiding Communicatie aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. Deze stage was onderdeel van mijn tweede jaar.

Het leukste aan je stage?

Het leukste aan mijn stage vond ik de dagen dat ik op locatie mee mocht lopen en in de praktijk mee kon kijken. Hier kreeg ik een goed beeld van de bouwbranche en kreeg ik contact met klanten van Hakron.

Ik heb verder aan mijn mondelinge communicatie mogen werken door verschillende professionele gesprekken te voeren en een eindpresentatie te houden.

Zou je ons aanbevelen als stageplek?

Jazeker! Je krijgt je eigen moderne werkplek waar je zelfstandig aan het werk kan, maar er is altijd ruimte voor samenwerking. Je kan na de werkdag lekker sporten en je krijgt een goede stagevergoeding. Ook de heerlijke lunch is een pluspunt!

Nog een tip voor toekomstige stagiairs?

Ontdek wat voor kansen je tijdens je stage tegenkomt en pak die aan! Zo ontwikkel jezelf en kan je wat moois bijdragen tijdens je stage.